در این مقاله به درآمد تدوینگر ها اشاره شده و اگر قصد دونستن در مورد درآمد تدوینگر در ایران و خارج از ایران رو دارین ادامه این مقاله جذاب رو از دست ندین .
درآمد از تدوین با شیوه کار کردن اون و سبک کاری که تدوین میکنه ارتباط مستقیم داره . مثلا تدوینگر ها میتونن استخدام بشن و حقوق بگیرن و یا به صورت فریلنسری و پروژه ای مشغول به کار بشن .
سبک های تدوین هم به تدوین فیلم و سریال ، تدوین تیزر های تبلیغاتی ، تدوین پست های یوتیوب و اینستاگرام و… تقسیم میشن .
همینطور که گفتم شیوه کاری و سبک تدوین کردن تاثیر خیلی زیادی در درآمد تدوینگران داره ، مثلا در شیوه استخدام شدن ، شما یک حقوق ثابت دارین که با توجه به سطح تخصصی که دارین متغیره و بالا و پایین میشه .
در شیوه فریلنسری اما بحث فرق میکنه یک فریلنسر میتونه صد برابر کسی که استخدام شده کسب درآمد کنه و حتی میتونه خیلی کم تر از کسی که استخدام شده درآمد داشته باشه و درکل همه چی به خود فرد بستگی داره .
پس تا اینجا فهمیدیم هیچی به طور قطعی مشخص نیست و هرکسی میتونه با تخصصی معمولی درآمدی رو داشته که نفر دیگه با داشتن همون تخصص یا بیشتر خیلی درآمد کمتری رو داشته باشه .
درآمد تدوینگر در ایران با توجه به تجربه هایی که کسب کردم و چیز هایی که از دوست هام شنیدم ، افرادی که استخدام شدند و حقوق بگیر هستند چیزی بین ۶ میلیون تا ۱۰ میلیون تومان درآمد دارند .
فریلنسر ها هم با توجه به سطح تخصص و داشتن نمونه کار قوی و همچنین داشتن مهارت پروژه گرفتن درآمدشون از ۵ میلیون تومان شروع میشه تا ۱۰۰ میلیون تومان . یکی از چیز هایی که درآمد فریلنسر رو به این عدد ها و ی
ا حتی بیشتر میرسونه همونطور که گفتم مهارت پروژه گرفتن هست که در دوره آموزش پریمیر کامل آموزشش رو دادم .
مطلب پیشنهادی : دوره آموزش پریمیر از مقدماتی تا پیشرفته
درآمد تدوینگر در خارج از ایران هم مثل متن های بالا به عوامل مختلفی بستگی داره .
درآمد تدوینگرهای استخدام شده در شرکت های آمریکایی و انگلیسی به این صورته :
آمریکا : سالیانه بین ۷۰ تا ۱۰۰ هزار دلار
انگلستان : سالیانه بین ۹۰ تا ۱۴۰ هزار دلار
درآمد فریلنسر ها از تدوینگری میتونه از صفر باشه تا ۲۰۰ هزار دلار و بیشتر و باز هم به تخصص فرد و داشتن نمونه کار های قوی هست ، البته که فریلنسری در خارج از ایران با مشکل مالیات دادن روبه رو هست که در ایران مالیاتی نیست و فریلنسر مالیاتی نمیده .
همینطور که دیدید درآمد از تدوینگری در خارج ایران بسیار بیشتر تر از ایران هست و منطقیه که با کسب مهارت بیشتر به خارج از ایران هم بشه مهاجرت کرد .
تدوینگر ها در سبک های مختلف درامد های مختلفی رو دارند و اکثرا تدوینگر های سینمایی درآمد بیشتری رو کسب میکنن و مثلا تدوینگر های یوتیوب و اینستاگرام با وجود درآمد نسبتا کم تر از کار های سینمایی پروژه های بیشتری رو میتونن بگیرن در صورتی که کار های سینمایی ممکنه در سال یکی دوبار پروژه بگیرن .
اگر به پریمیر و آموزش ها و نکته های این نرم افزار علاقه دارید میتونید از دسته پریمیر ره نگاشت بازدید کنید .