×

ریدایرکت چیست؟ چه زمانی از ریدایرکت استفاده می‌شود؟

خانه مقالات آموزشی سئو و بهینه سازی ریدایرکت چیست؟ چه زمانی از ریدایرکت استفاده می‌شود؟
سئو و بهینه سازی
08 ژوئن 2023 313 یازدید

ریدایرکت چیست؟ این سوال حتما برایتان بعد از اینکه کلمه ریدایرکت به گوشتان خورده پیش آمده و اکنون در این مقاله به دنبال پیدا کردن جواب آمده اید، اول از همه باید بگویم که خوش آمدید و دوم اینکه تا آخر این مقاله همراه ما باشید تا باهم یاد بگیریم که معنی ریدایرکت  چیست و انواع ریدایرکت ها کدام هستند، دست آخر نیز به سراغ این برویم که چطور می‌توانیم ریدایرکت کنیم. حالا بدون فوت وقت برویم و در ادامه مجموعه آموزش رایگان سئو از وبسایت ره نگاشت با ریدایرکت آشنا شویم.

 

ریدایرکت چیست؟

حتما تا کنون به مغازه هایی بر خورده اید که روی آنها بنر این مغازه به جای دیگری انتقال یافت نوشته شده است، مفهوم ریدایرکت نیز یک همچنین چیزی است، ما از ریدایرکت برای انتقال آدرس صفحه ای به صفحه دیگر  و همچنین برای انتقال اعتبار یک صفحه به صفحه ی دیگری استفاده می‌کنیم.

اما می‌توانیم تعریف ریدایرکت را نیز به طور دیگری بیان کنیم، روشی که به وسیله آن، کاربر ها و ربات های های موتور جستجو به صورت خودکار به صفحه ای جدید منتقل می‌شوند .

 

 

ریدایرکت چیست

 

چه موقع از ریدایرکت استفاده می‌شود؟

همینطور که گفتم ما به کمک ریدایرکت ها میتوانیم ترافیک و اعتبار صفحه هایی که یا حذف شده اند یا قدیمی هستند رو به صفحات جدید منتقل کنیم.

اما در این زمان ها شما باید از ریدایرکت استفاده کنید :

  • موقعی که آدرس دامنه یک سایت تغییر میکند
  • وقتی مشکل محتوای تکراری داریم
  • وقتی آدرس یک صفحه بنا بر دلایلی حذف یا تغییر می‌کند

 

اما اگر هدف از ریدایرکت کردن را فاکتور بگیریم یکی از چیز هایی که خیلی در این مورد مهم است تعداد صفحاتی است که باید آنها رو در ریدایرکت کردن انتقال دهیم برای مثال وقتی در مورد اول بخواهیم ریدایرکت را انجام دهیم با یک تغییر مسیر کل فرایند ریدایرکت در تمام صفحات انجام می‌شود، اما در دو مورد بعدی فقط باید یک آدرس تغییر می‌کند و آدرس های بعدی سر جای خودشان هستند.

 

انواع ریدایرکت کدام اند؟

ریدایرکت اها انواع بسیاری دارند اما در این مقاله قرار است با دو نوع آنها که  استفاده بیشتری می‌شوند آشنا شویم.

 

ریدایرکت ۳۰۱

پر استفاده ترین ریدایرکت در سطح وب ریدایرکت ۳۰۱ است. ما می‌توانیم با استفاده از این نوع ریدایرکت علاوه بر فهماندن تغییر مسیر به موتور جستجو، اعتبار سئو صفحه قبل را به صفحه جدید بدهیم.

 

ریدایرکت ۳۰۲

اگر قرار باشد یکی از صفحات سایت موقتا در دسترس نباشد مثلا به دلیل عدم موجودی و اگر شما از ریدایرکت ۳۰۲ برایش استفاده نکنید و صفحه را از دسترس خارج کنید کاربر ها بعد از ورود به سایت و دیدن ارور ۴۰۴ سریعا صفحه را می‌بندند و از آن خارج می‌شوند  و در نهایت نیز بعد از مدتی گوگل یا موتور جستجو دیگری آن صفحه را پاک می‌کند و تمام اعتبار صفحه پوچ می‌شود.
خوب تا الان علاوه بر اینکه فهمیدیم ریدایرکت چیست ؟ مهم ترین ریدایرکت هایی که استفاده می‌شوند را هم شناختیم، اکنون وقت این است که از اهمیت ریدایرکت کردن در سئو با خبر شویم.

 

 

اهمیت ریدایرکت در سئو

این قسمت در حقیقت هایلایت مهم ترین چیز های گفته شده تا الان هست، ریدایرکت کردن در سئو اهمیت بالایی دارد به حدی که یکی از کار های مهم از چک لیست سئو است.

در بالا به این مورد اشاره کردیم که اگر صفحه ای را بخواهیم تغییر مسیر بدهیم و آدرسش را عوض کنیم حالا به هر دلیلی که هست باید از ریدایرکت استفاده کنیم تا با خطای ۴۰۴ برخورد نکنیم. سوال: اگر با این خطا روبه رو شویم چه اتفاقی می‌افتد؟ خیلی ساده بگویم اعتبار صفحه ای که شما برایش خیلی زحمت کشیده اید به یکباره پوچ می‌شود.

گوگل و موتور های جستجو دوست ندارند که یک صفحه ۴۰۴ به کاربر هایشان نمایش داده شود و همیشه می‌خواهند بهترین نتیجه و کارآمد ترین نتیجه را به آنها نشان بدهند پس صفحه شما اگر ارور ۴۰۴ را نشان بدهد به راحتی آن را از صفحه جستجوی خودشان پاک می‌کنند.

حالا که از اهمیت ریدایرکت با خبر شدید وقت آن است که در ادامه مقاله ریدایرکت چیست برویم و با روش های ریدایرکت کردن آشنا شویم.

 

نحوه ریدایرکت یک آدرس به آدرس دیگر

 

روش های ریدایرکت کردن یک آدرس به آدرس دیگر

آسان ترین راه و بهترین راهی که می‌توانیم در وردپرس ریدایرکت را انجام دهیم، استفاده از افزونه هاست که می‌توانند در کسری از ثانیه این کار را برای ما انجام دهند.

افزونه هایی که برای ریدایرکت استفاده می‌شوند: ۱- redirection 2- Quick Redirect 3- yoast seo  ۴- Rank Math

آموزش نحوه ریدایرکت یک آدرس به آدرس دیگر با استفاده از این روش ها در پست های بعدی ما وجود دارد که می‌توانید مشاهده کنید.

 

در این مقاله به برسی ریدایرکت چیست پرداختیم و مفهوم ریدایرکت را نیز آموختیم همچنین به برسی کلی بعضی نکات که حوالی ریدایرکت بود پرداختیم. امیدوارم که از این مقاله استفاده لازم را ببرید.

نویسنده
علیرضا
یک وردپرس کار دوست داشتنی :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *